Om oss

Om oss

Followit AB är Sveriges ledande specialist inom positionering av djur, transporter, fordon, människor och värdefull egendom.

Företaget grundades 2000 och efter förvärvet av de två företagen TVP Positioning AB och Reperto AB fusionerades bolaget till Followit AB.

Wildlife divisionen (tidigare Televilt) är ett av världens ledande företag när det gäller professionell teknik för GPS- och radiotelemetriprodukter. Televilt grundades 1973 och sedan 1994 ligger företaget i Lindesberg, en liten stad i mitten av Sverige, cirka 200 km väster om Stockholm.

Followit AB erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter tillsammans med unik och professionell kunskap inom radiospårning och GPS-positionering. Produktionen av GPS-utrustning för djurliv och jakthundar är en ökande del av verksamheten.

Våra produkter och tjänster bygger på en solid teknisk grund och lång erfarenhet från olika kundpreferenser. Ny teknik utvärderas kontinuerligt och ingår ofta i vår utveckling för att gynna våra kunder och stärka vår position på marknaden.

Detta var bara en kort presentation av vårt företag. Vi hoppas att du kommer att gilla av vår webbplats. Kom ihåg att du alltid kan kontakta vår personal om du har ytterligare frågor. Vi finns här för dig!

För fortsatt kundnöjdhet är det viktigt att vi får feedback från våra kunder. Därför skulle vi vara tacksamma om du vill informera oss om resultat och erfarenhet av studier där våra produkter används för att samla in data.

Miljöpolicy

Followit uppmuntrar till återvinning av sina produkter i största möjligt mån. Återvinningsregler och metoder kan variera inom EU och Nordamerika. Followit förordar inget speciellt återvinningsföretag. Konsumenter som önskar återvinna våra produkter inom EU uppmanas att returnera produkterna till oss. Kontakta vår kundtjänst på tel. +46 (0) 581-171 90.

Kunder i Nordamerika som vill återvinna våra produkter uppmanas att göra det enligt lokala, statliga och federala bestämmelser. Återvinningsresurser för Förenta staterna finns på US EPAs webbplats på följande länk: http://www.epa.gov/epawaste/

Om du har ytterligare frågor om återvinning av våra produkter och befinner dig utanför EU och Nordamerika, kontakta vår kundtjänst på tel. +46 (0) 581-171 90.

Information om vår överensstämmelse med RoHS-direktivet om begränsning av användningen av vissa farliga ämnen finns också tillgänglig på begäran.

Rättslig information

Copyright © 1999-2017 Followit AB

© Den här webbplatsen och dess innehåll, text och bilder är upphovsrättsskyddat av Followit AB.

Alla rättigheter reserverade.

Allt innehåll på denna webbsida; dvs all information som finns på denna sida är Followit ABs egendom. Nedladdning och reproduktion av någon del av denna webbplats, för kommersiella intressen, i elektronisk eller annan form är förbjuden, och den som gör det kommer att åtalas så långt som möjligt enligt internationella lagar.

Specifikationer och text kan ändras utan föregående meddelande. Followit AB påtar sig inget ansvar för eventuella fel i informationen på denna webbplats.

Om du vill använda bilder eller text från denna sida, kontakta oss för tillstånd på tel. +46 (0) 581-171 90

Bilder är upphovsrättsskyddade med tillstånd att användas av Followit AB och används endast när fotografen tillåter det.

Tellus GPS System är ett varumärke tillhörande Followit AB.

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att använda denna webbplats accepterar du användandet av cookies.